Kiinteistöt

Kiinteistöt

Kehitämme uusia mahdollisuuksia ja tehokkaita tiloja mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin.

Vuokrattavat asunnot

 

Vuokra-asunnot 2h+k+ph, Kontiolahti

Pielisjoen varrella viihtyisässä Paiholan ympäristössä yhtiöllämme on 72 haluttua vuokrahuoneistoa kauniin luonnon keskellä. Asunnot on täydellisesti uudistettu vuoden 2014 aikana. Paihola on voimakkaasti kehittyvä tulevaisuuden asuinympäristö.

 

Vuokra-asunnot 1h+k+ph, Kontiolahti

Maaliskuun alussa 2015 valmistuvat yksiöt. Pielisjoen varrella viihtyisässä Paiholan ympäristössä yhtiöllämme on 72 haluttua vuokrahuoneistoa kauniin luonnon keskellä. Asunnot on täydellisesti uudistettu vuoden 2014-2015 aikana. Paihola on voimakkaasti kehittyvä tulevaisuuden asuinympäristö.

 

Vuokra-asunnot 2h+kt+s, Uusikaupunki

Upouusia ja muuttovalmiita yksiöitä ja kaksioita Uudenkaupungin Salmissa.

Asunto-osakeyhtiö Salmin Kaari sijaitsee rauhaisella paikalla Salmin kaupunginossa lähelle keskustan palveluja ja alueen kauniita vesistöjä.

Toimitilat

 

Noljakan liikekeskus 80 m2

Nyt erinomaiselta liikepaikalta Noljakan ostoskeskuksesta vapaata liiketilaa!

 

Lehmonkankaan uusi liike- ja työpaikka-alue!

Tarjolla tasokasta liike- ja toimistotilaa Lehmonportin kehittyvältä alueella vain 4,5 km Joensuun torilta!

 

Lehmonportti 2, Halli 113m2

Vuokrattavana 113m2 halli nosto-ovella. Hallin vapaakorkeus n. 7m. Vuokra alkaen 9,00€/m2. Tilat sijaitsevat Vanhan Nurmeksentien varressa, vain 4,5 km päässä Joensuun keskustasta. Tilojen vuokrataso ja käyttökustannukset ovat edulliset, hyvällä suunnittelulla et maksa hukkaneliöistä. Lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö ja valaistus on toteutettu energiatehokkailla LED-valoilla. Pihassa on väljät parkkipaikat henkilökunnalle ja asiakkaille.

 

Toimisto- /Varastotilaa, Konala - Helsinki

Vuokrataan loistavalta sijainnilta toimisto- ja varastotilaa osoitteesta Muonamiehentie 11, 00390 Helsinki. Toimistotilat ovat 1. kerroksessa.

Myytävät omakotitalotontit

 

Omakotitalotontteja, Kontiolahti - Paihola

Paiholan alueen mahdollisuudet ovat valtavat! Viihtyisä ja luonnonkaunis alue vartin päässä Joensuusta tarjoaa loistavat puitteet asumiseen.

Paiholanniemen alue kehittyy voimakkaasti. Vuoden 2020 aikana Paiholanniemeen on rakennettu frisbeegolf-rata ja beach-kenttä. Tule viihtymään Paiholaan.

 

Omakotitalotontteja, Lehmon Kangas

Nyt omakotitalotontteja myynnissä uudella Asuntorinteentiellä Lehmon Kankaalla! Alueella lainvoimainen asemakaava. Asemakaava-alueen kunnallistekniikka on valmis. Kontiolahden kunta asfaltoi asemakaava-alueen tiestön vuoden 2020 aikana.


Soita ja sovi esittely, 050 387 1812!